Category

Farurile adaptabile ar putea spori securitatea rutieră până în 2020

în viitor, mașinile și farurile camionului ar putea evidenția imediat pietonii, precum și alte persoane predispuse la șoferi, precum și chiar treceri de locuri de muncă, precum și de alertare a indicațiilor pe drumul către drumul către drumul către Asistați la minimizarea accidentelor.
Tech Gigantic Continental lucrează cu expertul luminos OSRAM pentru a dezvolta următoarea generație de lumini auto. Luminile LED complet adaptabile, care își modifică imediat forma, precum și rezistența la fascicul în diferite setări de conducere, pe lângă Matrix, precum și luminile cu laser pe care proiecțiile asemănătoare hologramei de lucru sunt în prezent în curs de dezvoltare.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Care sunt luminile de zi cu LED -uri?
Cea mai actuală inovație Eviyos de la OSRAM utilizează un nou tip de lumină LED pixelat pentru a produce un sistem de iluminare complet adaptativ, care este integrat în senzori din jurul mașinii. Acest lucru este creat pentru a îmbunătăți LED -urile adaptive existente.
„Ca exemplu, un pixel negru poate fi introdus în fasciculul LED pentru a opri lumina de la lovirea anumitor ferestre pe clădiri pe care le trece mașinile și camionul, în timp ce crește fasciculul pe alte părți, cum ar fi pietonii care traversează [atunci când conduc în zonele metropolitane ] ”, A explicat Annette Hebling, manager de publicitate pentru produse pentru Continental.
Această inovație condusă de următoarea generație este de așteptat să fie introdusă în 2020, continental afirmând că am putea vedea inovația în mașini și camioane „destul de curând” după.
De asemenea, afacerea lucrează cu OSRAM pentru a stabili lumini care interacționează cu pietonii, precum și cu alți utilizatori de drumuri, folosind Matrix, precum și cu inovația cu lumină laser deja descoperite în unele modele premium.
Hebling a adăugat: „Cu mașini și camioane care sunt capabile să recunoască pietonii, noua inovație ușoară va putea în cele din urmă să facă imagini de lucru, cum ar fi trotuarele pentru ei, dacă traversează drumul.”
State continentale Inovația proiecției va fi crucială pentru mașinile și camioanele autonome care vor necesita interacțiunea cu alți utilizatori de drumuri.
Aruncați o privire la alte tehnologii care ar putea ajuta la minimizarea greșelilor rutiere în viitor …