Category

Îndepărtarea blocajului declanșează 72% în creșterea mașinilor și a defecțiunilor de camioane

, ușurarea blocării din Marea Britanie a dus la un impuls de 72 la sută a mașinilor și a defecțiunilor de camioane, sugerează noi cifre.
Compararea perioadei de o săptămână din 25 martie – 1 aprilie 2020 – când blocajul coronavirusului din Marea Britanie a fost implementat pentru prima dată – cu 6 mai – 13 mai 2020 – după ce blocajul a fost ușurat în Anglia – steagul ecologic a înregistrat un 72 % la sută Creșterea numărului de defalcări la care au participat patrulele sale.

Pot să-mi conduc mașinile și camioanele în timpul blocajului Covid-19?

Creșterea se crede a fi un rezultat al mașinilor și camioanelor care nu au fost întreținute în mod corespunzător în timpul blocării. Acum, că automobiliștii au voie să -și utilizeze mașinile și camioanele în mai multe scopuri, ies pe drum, precum și întâmpină defecțiuni ale bateriei, precum și alte probleme mecanice.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Green Flag sfătuiește șoferii care nu își folosesc mașinile și camioanele pentru a preveni defecțiunea bateriei începând motorul lor atunci când o săptămână, precum și lăsând -o să funcționeze până la 20 de minute. De asemenea, șoferii ar trebui să încerce să -și mute mașinile și camioanele la un moment dat, deoarece anvelopele pot stabili zone plate dacă mașinile și camionul sunt lăsate stând în aceeași poziție.
De asemenea, mutarea mașinilor și a camionului ar trebui să ajute la prevenirea coroziunii între discurile de frână, precum și a plăcuțelor. În plus, este inteligent să porniți sistemul Air Con acum, precum și din nou pentru a preveni uscarea sigiliilor, precum și scurgerea.
Mark Newberry, director industrial la Eco Flag, a comentat: „Cu ușoară ușurare a blocajului în Anglia, a fost pusă o cale de revenire la„ normalitate ”, cu orice tip de schimbare majoră sau … în acest sens Întoarcerea situației, pregătirea este esențială.

Cum să sari începe o mașină

„Cu mai mulți șoferi așteptați pe drum în zilele următoare, îndemnăm oamenii să se asigure că mașinile și camioanele lor sunt demne de rutier, inspecționând componentele vitale, precum și să se asigure că au acoperirea necesară de salvare, în cazul în care ar fi fost anulate sau retrogradat recent.
„La fel ca și acest lucru, solicităm șoferilor să se asigure că rămân fără riscuri, deoarece încep să călătorească mai mult, în timp ce respectă orientările actuale ale guvernului.”
Ați luat măsuri de precauție pentru a vă îngriji mașinile și camionul în timpul blocării? Să înțelegem în comentarii …