Category

1.578 CP Bugatti Bolide fiind pregătit pentru producția restricționată

anul trecut, Bugatti a dezvăluit conceptul de hipercar experimental Bolide. O lucrare creată pentru a verifica exact cât de rapid motorul W16 de 8,0 litri al mărcii ar putea propulsa un vehicul de lux din Chiron – precum și acum Bugatti a verificat că Bolide va intra în producție în număr restricționat.
Pentru Bolide Bugatti a stabilit un nou corp ușor de fibre de carbon ușor, precum și eliberat 1.825 CP de motor cu turbocompresoare mai mari, precum și reapariția pentru a ține cont de combustibilul cu octan mai mare. Rezultatul a fost un timp declarat 0-311 km / h de doar 20 de secunde.

Ediție limitată Bugatti Chiron Noire dezvăluită

Acum, ca parte a anunțului său de Săptămâna Vehiculului Monterey, Bugatti a declarat că va dezvolta 40 de modele de bolide-specii de producție. În prezent, Hypercar este împins cu etapele finale ale programului său de avansare, cu toate acestea, Bugatti își propune să înceapă livrările în 2024. Costurile vor începe de la 4 milioane de euro (în jur de 3,3 milioane de lire sterline).
Publicitate – Postul continuă mai jos

În timp ce Bolidul cu administrare limitată arată aproape similar cu conceptul, au existat unele revizii mecanice majore dedesubt. Bugatti s -a retras în puterea colosală a conceptului, limitându -l exact la același 1.578 CP ca Chiron Incredibil de sport.
Afacerea citează disponibilitatea combustibilului ca motiv principal. Ideea Bolide a fost creată pentru a se desfășura pe 110 combustibil de curse octane, dar, din motive de practic, designul de producție va avea loc pe rutina 98 octane incredibil de fără plumb, care poate fi obținută din o mulțime de stații de benzină din întreaga lume.
31

Cu toate acestea, Bugatti a făcut încă o mulțime de ajustări la motor pentru a se asigura că poate sta la fel de mult ca pedeapsa unui hipodrom. Sistemul de răcire a fost revizuit, în timp ce aportul, precum și sistemele de evacuare au fost modificate pentru a îmbunătăți răspunsul.