Category

Exclusiv: Andy Palmer pe banda de benzină și diesel din 2030

, titlul de cap dintre o plută de inițiative „verzi” anunțate de guvernul britanic a fost planul de a interzice toate automobilele diesel și benzină până în 2030 (și hibrizi de nedeterminat pedigree până în 2035).
În acest sens, aceasta este o relocare care ar trebui să fie binevenită. Este mare, îndrăzneț și ambițios. Cu toate acestea, acest anunț va fi, fără îndoială, întâmpinat cu un grad de trepidare în sălile de consiliu ale producătorilor auto britanici. Pe o piață globală, Marea Britanie trebuie să vadă acest tip de angajament replicat la nivel mondial. Dacă acesta este un act unilateral al Regatului Unit, consecințele neintenționate ar fi să înmâneze un avantaj important producătorilor străini, cu angajamente mai puțin entuziaste față de agenda verde. Din fericire, în calitate de gazde ale Conferinței Globale de Schimbări Climatice (COP26) anul viitor la Glasgow, Marea Britanie are o oportunitate distinctă de a -și demonstra conducerea și de a -i provoca pe alții să -și urmeze exemplul.

2030 BETROL ȘI DIESEL BAN: Ce este și ce automobile sunt afectate?

Vor fi, de asemenea, semne de întrebare cu privire la modul în care producătorii britanici sunt susținuți în acest deceniu următor de tranziție. Marea Britanie este un lider mondial în construirea de SUV-uri off-road și vehicule de lux. Cu toate acestea, acești producători sunt cei care vor avea nevoie de cel mai mult sprijin pentru a fi gata pentru 2030. Așteptați -vă că directorii generali ai acestor companii să facă lobby pentru subvenții guvernamentale și să sprijine cu cheltuielile de capital necesare pentru a pivota operațiunile în consecință.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos