Category

Decizia de evaluare BMW X5 (MK3, 2013-2018)

Deși nu a fost purtătorul obișnuit pentru gestionarea elegantă de data aceasta, BMW X5 MK3 a fost totuși un autovehicul și un camion respectabil pentru a conduce, precum și compromisul pentru gestionarea minimizată a avut ca rezultat cel puțin un mult mai confortabil plimbare. Aspect în interior încăpător, precum și în interiorul bine echipat, precum și mașinile și camioanele fac o opțiune atractivă ca SUV casnic utilizat. Cu toate acestea, nu este lipsit de defectele sale mult mai faimoase: benzina, precum și motoarele hibride nu sunt cele mai bune potriviri pentru BMW și, în timp ce nivelurile de dispozitive din afara cutiei erau în mod normal bune, câteva dintre cele din A a Multe mai multe caracteristici practice, precum și dezirabile, au fost oferite doar ca suplimente opționale.
Care trebuie să cumpăr?
Cel mai bun BMW X5 MK3 pentru economia de combustibil: xdrive40e se
Cel mai bun BMW X5 MK3 pentru familii: XDrive30D SE
Cel mai bun BMW X5 MK3 utilizat pentru performanță: x5 m

Publicitate – Postul continuă mai jos

BMW X5 MK3 a debutat pe drumurile din Marea Britanie în noiembrie 2013, precum și a fost introdusă cu o mulțime de caracteristici care ar fi o constantă pe parcursul timpului de producție a mașinii. Au fost oferite două niveluri de decupare-SPECTUL SE, precum și o garnitură M Sport inspirată de performanță-precum și opțiunile de motor au inclus două dieseluri (30D, precum și M50D), precum și o ofertă de benzină de 50i.
Din ianuarie 2013, cumpărătorii BMW X5 ar putea specifica mașinile și camioanele cu un motor diesel 40D, care s -a aruncat între motoarele 30D, precum și motoarele M50D care au fost oferite de la lansare. Alăturarea soiului în același timp a fost un nivel de intrare 25D, care avea pe numele său distincția de a fi singurul motor X5 pe care l-ați putea furniza cu tracțiune cu roți din spate-orice alt design a fost doar tracțiune integrală.