Category

„Comerțul cu amănuntul auto din Marea Britanie rămâne în spatele sectoarelor dinamice de fabricație și design”

unul dintre cele mai remarcabile blocuri auto pe care le -am întâlnit? Brian Miller, un originar nativ fără sens, care deține Motorcars Manhattan, care, la rândul său, este unul dintre cele mai frumoase dealeri pe care le-am vizitat.
În Marea Britanie relativ înapoi, legile concurenței și alte politici implică că este aproape imposibil să găsești o priză multi-francizată într-o singură clădire de ultimă generație. Dar complotul de colț al lui Miller, unde 11th Avenue întâlnește West 51st Street găzduiește mai multe francize de lux, supercar și hipercar care locuiesc pe mai multe etaje. Sincer, este atât de cel mai bun la niveluri atât de numeroase.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Dacă există un astfel de loc precum raiul de vânzare cu amănuntul auto, acesta este. Și dacă, să zicem, showroom -ul Bentley de la Miller nu vă plutește barca, sunteți la doar câteva secunde de podelele sale Porsche, Lamborghini și Bugatti pe același site minunat. În mod alternativ, dacă nu cumpărați în acest moment, este posibil să fiți încă invitați (așa cum am fost) la unul dintre elementele sale de vânzare în mod soft de vânzare în direct/evenimente de mese fine/covor roșu. Nu este de mirare că cei bogați și cunoscuți sunt colegii lui Miller … și clienții.
• “Un lucru din ce în ce mai insular își pierde atingerea?”
La celălalt capăt al scării, milioane de americani care își pot permite bănuți doar pe zi pentru roțile lor, sunt cel puțin capabili să închirieze mașini noi modeste pentru aproximativ 20 de dolari (15,85 lire sterline) pe săptămână, care este genul de bani pe care îi cheltuiesc pe Spălarea săptămânală a mașinilor – cu excepția faptului că nu aș face în SUA, deoarece dealerii le oferă adesea total gratuit clienților. Atunci de ce nu am auzit niciodată de același cadou în Blighty?
Mașinile cu pâine și unt cu prețuri oficiale reduse cu 20 % sunt atât de frecvente în SUA, unii producători ocupă multă publicitate TV în timp de aer, astfel de modele puternic reduse. Dacă considerați că trei ani este prea scurt pentru un împrumut auto sau un contract de închiriere și doriți cinci sau șase ani, este al tău – și, eventual, cu zero la sută finanțe. Sau ce zici de o listă care arată ce producători sunt cei mai buni să -și îmbogățească dealerii (și din acest motiv protejat financiar pentru a oferi reduceri mai grade), dezvăluind în același timp cele care abia pot zgâria un trai (nu oferind astfel spațiu pentru a fi generos clienților)?

• “Plătește 1.000 de lire sterline pe lună și un McLaren este al tău. Nu este ieftin, dar nici scump”
Poate Marea Britanie să obțină mult mai multe lucruri bune, prietenoase pentru consumatori, din America, te rog? Aici, comerțul cu amănuntul auto în cea mai mare parte stagnant este în scădere, în spatele sectorului de proiectare a mașinilor și de fabricație mult mai dinamic. Având în vedere toate acestea, punterii din Marea Britanie au nevoie în mod clar de aceste tehnici de vânzare în stil american și similare … plus mai mulți comercianți de motoare orientați către clienți, cum ar fi omul remarcabil de la Manhattan Motorcars.
Ce părere aveți despre actualul sector de vânzări auto din Marea Britanie? Spuneți -ne mai jos …