Uncategorized

Vânzările de noi camioane diesel interzise din 2040

Vânzările de noi HGV -uri diesel vor fi oprite din 2040, ca parte a conducerii guvernului pentru ca Marea Britanie să ajungă să fie neutru de carbon până în 2050. Vânzări de noi camioane care cântăresc între 3,5 Ca 26 de tone cu motoare vor fi interzise în 2035.
Un alternativ posibil la motoarele diesel HGV ar fi o serie de linii electrice aeriene care ar alimenta energia electrică camioanelor cu ajutorul unui pantograf pe autostrăzi, cu bateriile preluând drumuri mai mici.

„Interzicerea motorului cu combustie 2030 este chiar după colț – precum și am rămas fără timp”

O consultare va lua locația înainte de începerea interdicției, cu toate acestea, Asociația de transport rutier a ieșit deja la anunț, numind planurile „nerealiste”, precum și afirmând că, în timp ce a susținut inițiativa Web Zero: „Aceste HGV -uri alternative nu sunt Cu toate acestea, există – nu înțelegem când vor fi la fel de bine ca și ceea ce vor costa. ”
Publicitate – Postul continuă mai jos

Alte concepte conținute în seria de concepte „Greenprint” a Departamentului pentru Aviația Decarbonizând până în 2050 cu ajutorul unei inițiative „Jet Zero”, secretarul de transfer Grant Shapps sugerând că avioanele cu hidrogen ar putea juca o funcție în viitoarea călătorie aeriană.
Toate cele 40.000 de vehicule, precum și autoutilitarele administrate de guvernul central vor fi complet zero până în 2027, în timp ce reglementările vor fi publicate mai târziu în acest an, impunând ca toate noile încărcătoare EV -uri interne să fie inteligente, permițând comunicarea să ia locația între vehiculul care va fi taxat și ca rețea de energie electrică. Încărcătoarele înțelepte permit furnizorilor de servicii de energie să gestioneze mult mai bine cererea, echilibrând expedierea energiei electrice către vehicule cu timpul zilei, specificarea încărcării auto, precum și a altor remize de energie din rețea.
Anunțând ideile departamentului său, Grant Shapps a spus: „Transportul nu este exact modul în care vă deplasați. Este ceva care ne modelează fundamental orașele, orașele, precum și mediul rural, cerințele noastre de viață, precum și sănătatea noastră. Poate modela toate aceste lucruri în bine sau în rău. Decarbonizarea nu este doar un proces tehnocratic. Este vorba despre exact cum ne asigurăm că transferul modelează o calitate a vieții înaltă, precum și climatul economic în metode care sunt bune.
„Nu este vorba de a opri oamenii să facă lucrurile: este vorba de a face exact aceleași lucruri diferit. Încă vom zbura în vacanță, cu toate acestea, în aeronave mult mai eficiente, folosind combustibil durabil. Încă vom conduce, oricum progresiv în mașini cu emisii zero. ”

Vezi aici autoutilitara cu panoul electric al sosirii aici …