Category

„Hyundai Ioniq 5 face ca mașinile și camioanele electrice să fie mai simple de acceptat, precum și să se bucure”

ca piața de mașini și camioane – și, la fel de important, mașinile și cumpărătorii de camioane, precum și proprietarii – continuă să meargă cu mult Mai multe modificări, precum și cu mult mai multe dificultăți decât ne -am fi imaginat vreodată, exact modul în care judecăm premiile noastre anuale a fost, de asemenea, revizuit. S -a produs cu un lucru în minte: ceea ce oamenii care vor online vor (și ideal iubesc) câștigătorii noștri, precum și cerințele de la mașinile lor.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Deci, ce am învățat anul acesta? În primul rând, EV -ul a îmbătrânit. Hyundai Ioniq 5 va călători cea mai bună parte de 300 de mile cu o taxă, apoi va fi „alimentată” de la 10 la 80 la sută „completă” în doar 18 minute. Indiferent dacă ne place conceptul de mașini și camioane electrice sau nu (și multe încă nu), mașini și camioane precum Ioniq 5 le fac mai simple să accepte, precum și să se bucure.

Premii noi pentru mașini și camioane 2021: Câștigătorii

În al doilea rând, mașinile și stilul camionului se află într -o locație excelentă, cu multă originalitate, stil, precum și caracteristici inteligente care toate se integrează pentru a face mașini și camioane noi mult mai atractive ca niciodată.
Apoi, există trecerea de la formele convenționale ale corpului (adio, bye Mondeo de la anul viitor) la SUV -uri, precum și acum spre traversări. Este ceea ce își doresc clienții – precum și cine suntem, sau industria, să sugereze cu asta?
În plus, faceți o mașină și un camion care apelează la șofer, precum și veți obține în continuare beneficiile – în vânzări, precum și la premiile noastre. Vedeți uimitorul Toyota Gr Yaris, Hyundai I20 N, Alpine A110, precum și chiar Spurul Flying al lui Bentley – totul vă va face să zâmbiți.
În cele din urmă, mașinile de afaceri și camionul sunt încă extrem de mult – în special cu stimulentele fiscale oferite dacă selectați unul care este un EV complet sau un hibrid. Exact același lucru se aplică în lumea Van Essentiv Essential, unde am adăugat un premiu electric pentru acest an.
Un ultim punct: piața mașinilor și camioanelor nu este nimic fără oamenii din interiorul ei. Pe lângă faptul că anul acesta primim doi grei în mașina dezvăluiți Hall of Fame. Adrian Hallmark, CEO Bentley, a depășit recent listarea noastră anuală BRIT, așa că se alătură Hallowed Hall. La fel ca regretatul Richard Parry-Jones, un tip a cărui influență poate fi văzută în numeroase câștigători ai premiilor noastre, precum și pe care noi toți ne lipsește cu adevărat.

Faceți clic aici chiar pentru a verifica evaluarea noastră despre Hyundai Ioniq 5 …