Uncategorized

Șoferii pot câștiga 200 de lire sterline pe lună cu reclame în stil F1 pe automobilele lor

, o nouă companie folosește automobilisti posibilitatea de a face bani de la transformarea automobilelor lor în panouri publicitare, la fel ca F1.
Mașina Quids spune că automobilistii pot câștiga între 100 și 200 de lire sterline pe lună, închirând spațiu pe automobilele lor, inclusiv autocolante pe parbriz, uși și bonete sau o înveliș auto complet.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Proprietarii sunt de acord să ia parte, iar automobilele auto se vor potrivi cu un agent de publicitate adecvat. Anunțurile sunt aplicate profesional, dar pot fi îndepărtate acasă odată ce tranzacția se încheie.
Proprietarii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a renunța la orice agenți de publicitate cu care nu sunt de acord înainte de a fi tencuiți pe mașinile lor. Pentru a transporta reclame, automobilele trebuie să fie păstrate în stare bună.
• Cele mai bune automobile noi pentru sub 100 GBP pe lună
Compania este, de asemenea, o schemă specială de închiriere a automobilelor prin care automobilistii pot plăti doar 40 de lire sterline pe lună pentru a închiria un automobil cu taxa totală subvenționată de reclame de pe mașină.
După ce se plătește o taxă în avans – în jur de 650 de lire sterline pentru un automobil mic – clienții o pot închiria pentru rata minimizată, atât timp cât sunt în vigoare reclame.
• Automobilele cel mai puțin costisitoare pentru a rula
Ca exemplu, Automobile Quids a spus că un Ford Fiesta 1.25 Style 3DR Manual Hatchback pe benzină ar costa automobilistului doar 39,90 lire sterline pe lună, mai degrabă decât 126,90 lire sterline pe parcursul a patru ani.
Șoferii ar trebui totuși să plătească taxa în avans, asigurarea, întreținerea, impozitul MOT și rutier, în timp ce fiecare automobil poate face 8.000 de mile înainte de a suporta taxe de kilometraj în exces.
Ați pune un anunț pe automobilul dvs. dacă prețul ar fi corect? Spune -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …