Category

Toyota RAV4 Actualizat pentru 2014

Toyota marchează 20 de ani de RAV4 prin creșterea setului de bază, precum și adăugarea alegerii tracțiunii pe patru roți la mult mai multe modele. RAV4 original a fost unul dintre primele SUV -uri compacte care au ieșit la vânzare în Marea Britanie, cu mult timp înainte de proiecte precum Nissan Qashqai, precum și VW Tiguan.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Recenzie Toyota RAV4
Pictograma-specii de mijloc, precum și topurile invincibile de top de rază de acțiune ambele funcționale acum, în timp ce activul la nivel de intrare consideră o reducere a costurilor de 400 de lire sterline. Pictograma primește intrarea fără cheie, precum și butonul de apăsare începe împreună cu un nou stil de roată din aliaj de 18 inci adăugat la lista de seturi. Clienții care specifică invincibilii pot selecta între două noi modele interioare din piele, cu senzori de parcare auto integral, de asemenea, acum montați ca standard.
Toate proiectele – excluzând activ – de asemenea, includ versiunea actuală a sistemului de navigație Touch 2 GO Toyota. Este primul sistem de acest fel care să funcționeze Google Street View, cu date de trafic web HD în timp real de la TomTom, de asemenea, incluse.
• cele mai bune 4×4, precum și SUV -urile
Alte modificări indică, de asemenea, motorul diesel D-4D de 2,0 litri D-4D include acum alegerea 4WD pe pictogramă, precum și modele invincibile. Motorul de 122 CP este excelent pentru un 53,3mpg declarat, cu emisii de CO2 de 137g/km dacă este asociat cu cutia de viteze cu șase trepte. Singura altă alegere a motorului este un motor diesel de 2,2 litri mult mai puternic de 147 CP. Emisiile sunt puțin mai mari la 149g/km, climatul economic declarat de 49,6mpg-încă o dată dacă selectați cutia de viteze a manualului cu șase trepte.
• Toyota RAV4 Hybrid o posibilitate
Toate modificările la RAV4 și -au făcut deja metoda la modele de showroom, costurile începând de la 22.195 de lire sterline, precum și creșterea la 29.295 de lire sterline.