Uncategorized

Polestar 2 Electric Cars și linia de camioane lărgite pentru 2021

O nouă linie de proiectare a fost dezvăluită pentru polestarul 2. Rivalul Tesla Design 3 este acum oferit cu trei baterii, precum și combinații de motoare, cu Varietate începând de la 39.900 GBP.
Noua variantă comună a unui singur motor de la Polestar are un pachet de baterii de 64kWh, precum și un singur motor electric montat pe puntea față. Sistemul are o ieșire de 221 CP, precum și 330Nm de cuplu, precum și afirmă polestar că va parcurge până la 274 de mile între călătorii până la mufă.

Cele mai bune mașini și camioane electrice pentru a cumpăra 2022

Dispozitivele standard pentru designul la nivel de intrare includ jante din aliaj de 19 inci, față cu LED, precum și lămpi din spate, senzori de parcare auto complet, precum și o cameră retrovizoare. În interior, cumpărătorii obțin, de asemenea, un ecran de infotainment de 11 inci, un grup de instrumente digitale de 12,3 inci, precum și un sistem stereo cu opt difuzoare.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Noua opțiune de gamă medie a lui Polestar, numită Motor Long Variety Single, are un preț de la 42.900 de lire sterline. Dispune de o versiune ceva mai puternică, 228 CP a aceluiași motor electric montat pe față, precum și un pachet de baterii de 78kWh mai mare. Brandul afirmă că Powertrain oferă o varietate maximă de până la 335 de mile.
19

Mai sus, se află motorul dublu cu o varietate lungă Polestar 2, care are un preț de la 45.900 de lire sterline, precum și înlocuiește specificația de introducere a ediției ca model emblematic al EV. Este alimentat de același pachet de baterii de 78kWh, precum și de motoare electrice gemene, care au o ieșire integrată de 402 CP, precum și 660Nm de cuplu.
De asemenea, costă cu 4.000 de lire sterline mai puțin decât specificația de introducere, deoarece plusul acelui auto, precum și pachetele de pilot sunt acum accesorii opționale. Primul costă 4.000 de lire sterline pe cont propriu, precum și adaugă un trapa panoramică de lungime completă, un sistem stereo Harman Karmon cu 13 vorbitori, precum și bord de bord de cenușă neagră.
De asemenea, cumpărătorii obțin reglați electric, precum și scaune frontale încălzite, împreună cu funcții de încălzire pentru banca din spate, volan, precum și lame de ștergătoare. Polestar oferă chiar o pompă caldă îmbunătățită, care surprinde excesul de cald din tracțiune, precum și o folosește pentru a încălzi cabina, reducând cererea de energie de la încălzire cu 50 %.
Pachetul pilot adaugă 3.000 de lire sterline la costul de pornire al Polestar 2, precum și adaugă o tehnologie suplimentară de asistență a șoferului, inclusiv farurile cu LED-uri Pixel îmbunătățite ale companiei, lămpile de ceață LED, controlul de croazieră adaptiv, ajutorul de păstrare a benzii, precum și traficul de trafic web alerta.

De asemenea, Polestar continuă să ofere pachetul său de performanță opțional, pentru 5.000 de lire sterline suplimentare. Actualizarea este oferită doar pe cele două cele mai costisitoare variații, precum și pe jante din aliaj de 20 inch forjate, amortizoare reglabile Öhlins, frâne Brembo, precum și unele garnituri de aur în interior, precum și în exterior.
Acum am verificat evaluarea noastră despre Polestar 2 aici …