Uncategorized

Noua conversie ISUZU D-MAX TIPPER dezvăluită pentru proprietarii din 2020

, precum și cumpărătorii de la ISuzu D-Max Utility prelungit CAB-up va putea în curând să cumpere o conversie Tipper Truck, a anunțat afacerea japoneză.
Pachetul înlocuiește zona de tone de pick-up cu un pat nou tone care măsoară 1.977mm lungime, precum și 1.800mm lățime. Patul este construit din panouri de aliaj de blocare cu grosime de 18 mm, în timp ce plăcile laterale au 300 mm înălțime. Isuzu afirmă că tone sunt simple de protejat datorită „punctelor de egalitate de pardoseală grea”.

Conversiile Van: Reglajele de autoutilitare personalizate explicate

În partea din spate, tabla de coadă disponibilă la 180 de grade, precum și este dublă cu balamale, ceea ce implică că poate fi deschisă din partea de sus a fundului. În mod alternativ, mesajele de colț detașabile implică faptul că pot fi eliminate în întregime pentru a -l simplifica produsele tone, precum și materialele.
12

Sistemul hidraulic care ridică bascularea este operat folosind un control de plumb. Potrivit producătorului, echipamentul a fost consolidat, astfel încât să poată îndura elementele, în timp ce o supapă de securitate a exploziei furtunului evită cadavrul să cadă brusc.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Alte îmbunătățiri includ odihna corpului de cauciuc pentru a garanta că organismul nu provoacă zgomot extrem, precum și vibrații în timpul conducerii, în timp ce un gantry este instalat pentru a proteja cabina, precum și ocupanții acesteia.
În interior, există diferite moduri în formă de aer condiționat, o podea de vinil cu curățare ușoară, depozitare sub scaun, oglinzi încălzite, ferestre operate electric, precum și conectivitate Bluetooth. Există și un port USB, precum și o pereche de prize de 12 volți.
12

Tipper se plimbă pe roți de oțel de 16 inci, cu anvelope Goodrich All-Terrain-dezvoltate pentru a profita la maxim de capacitatea off-road a vehiculului-oferită opțional. Sunt incluse diferite șoferuri de șofer, cum ar fi Hill Begin Assist, Hill Descent Gestionare, precum și controlul de balansare a remorcii.
Vândută ca o conversie autorizată utilizată, Tipper este destinat chirurgilor de copaci, proiectanților de peisaj, precum și companiilor de construcții. În forma de ridicare de bază, Isuzu D-Max are un motor diesel de 162 CP care creează 360Nm de cuplu. Preluarea cu patru roți are o sarcină utilă maximă de 1.161 kg, cu o capacitate de remorcare de până la 3,5 tone. Pe hârtie, poate realiza 40,4mpg nepătruns.
Isuzu afirmă că are capacitate de aproximativ 200 de conversii pe an, cu timpi de plumb de aproximativ patru săptămâni. Costurile vor fi verificate după ce limitările de blocare determinate de guvern permit redeschiderea dealerilor, deși afacerea afirmă că pachetul va include o garanție de cinci ani, de 125.000 de mile. De asemenea, sunt incluși cinci ani de sprijin rutier în toată Europa.

Consultați toate vehiculele noi datorate înainte de sfârșitul anului …