Uncategorized

„Marea Britanie este cea mai bună locație pentru premium, de înaltă calitate, precum și pentru fabricarea mașinilor și a camioanelor”

au auzit-o pe cea despre englez, german, indian, precum și scotian, cărora le-a plăcut atât de mult afacerea, ei, ei, Er, a preluat -o? Cei patru îngrijorați sunt mașini și dependenți de camioane. Nu s -au satisfăcut cu exactitate la o sesiune de autoholici anonimi, dar, din fericire, s -au echipat cumva în circumstanțe extraordinare pentru a -l salva pe Jaguar.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Și nu sunt materiale cu salvarea companiei, au realizat pentru Jaguar ceea ce proprietarul său anterior, Ford, nu a putut. Pe scurt, acești tipi au transformat firma de la jucător de bit în luptă, chintesențial englez, la campion mondial autentic.
Jeremy Hicks (englez) este genialul MD-Cum-Salesman al Jaguar UK Marea Britanie, care m-a asigurat că, dacă F-Pace a câștigat prima dată la titlul Auto Reveal Cars and Truck of the Year, atunci World Cars and Truck of the Year Moon mai târziu, el ” D Halt Linia de producție a lui Jag, astfel încât lucrătorii săi din fabrică importanți importanți ar putea vedea, să atingă, precum și să se bucure de premiile pe care le -au jucat un rol atât de semnificativ în câștigarea pentru angajatorul lor recunoscător.
• Premiul Style 2017 – Jaguar I -Pace
Destul de sigur, Hicks a organizat efectiv o sărbătoare veselă, precum și de neegalat pe linie marți trecute. Brilliant CEO al lui Jag, Ralph Speth (Germania), a fost acolo, precum și deși Ratan Tata (India), proprietarul companiei/Guru/Mântuitorul financiar, nu a putut să -l facă, Ian Callum (Scoția) a mers să -și adune lumea mondială Trofeul de mașini și camioane stilul anului, pe care le -a arătat colegilor din toate rândurile.