Uncategorized

Numărul de victime de conducere a băuturilor ating cel mai mare nivel din 2012

Numărul de victime de conducere a băuturilor din Marea Britanie a atins cel mai mare nivel în trei ani, potrivit noilor cifre.
Estimările publicate de Departamentul pentru Divrare (DFT) arată că în 2015, 1.370 de persoane au fost ucise sau rănite grav în accidente, inclusiv un șofer sub influența alcoolului. Aceasta a crescut de la 1.310 incidente în 2014, precum și este cea mai mare citat din 2012.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Cifrele arată, de asemenea, că 200 de persoane au fost ucise în greșeli care au inclus cel puțin un șofer peste limita legală în 2015, în scădere de la aproximativ 240 de victime din anul precedent. Cu toate acestea, acest lucru reprezintă încă aproximativ 12 % din totalul deceselor rutiere din Marea Britanie. Numărul total estimat de greșeli în care cel puțin un șofer a fost peste limita de alcool a crescut cu două la sută până la 5.730 în 2015.
Rezultatele vin după ce s-a raportat că numărul autorităților de trafic web cu normă întreagă a scăzut cu o treime în ultimul deceniu, crescând îngrijorări cu privire la siguranța rutieră. Limita de acționare a băuturilor în Anglia, precum și Țara Galilor se află în prezent la 80 de miligrame de alcool la 100 ml de sânge. Scoția a redus limita în decembrie 2014 la 50 mg la 100 ml, aducându -l în funcție de majoritatea țărilor europene.
• Care este limita de acționare a băuturilor? Legislațiile din Marea Britanie au explicat
Jason Wakeford, directorul campaniilor pentru caritate de securitate rutieră, a declarat: „Egoistul-șoferilor de băuturi strică viața, precum și provocarea suferinței îngrozitoare atât pentru gospodării, cât și în jos în țară.
“Limita de acționare a băuturilor în Anglia, precum și în Țara Galilor este a doua cea mai mare din Europa, precum și trebuie să fie redusă urgent. În plus, reducerile sălbatice ale poliției de trafic pe web trebuie să fie inversate, precum și aplicarea a crescut la fractură la băutura periculoasă a băuturii periculoase -Drivers. ”
Ar trebui ca limita de acționare a băuturii în Anglia, precum și în Țara Galilor să fie redusă la același nivel ca în Scoția? Spune -ne în comentariile de mai jos …