Uncategorized

Șoferii care furnizează mașini și camioane au oferit bani consiliului pentru a obține biciclete

automobiliști care își asigură mașinile și camioanele în schimbul scorurilor de credit pentru mobilitate în cadrul unui plan din Coventry, acum pot obține bani către biciclete, pe lângă transportul public.
Planul pilot este condus de Coventry City Council, precum și livrare pentru West Midlands (TFWM) introdus anul trecut, automobiliștii care și -au anulat mașinile și camioanele au oferit 3.000 de lire sterline de scoruri de credit pentru mobilitate pentru a utiliza serviciile de livrare publică.

Legile organizate pentru urmărirea mult mai ușoară a bicicliștilor periculoși

Acum, participanții la plan pot obține bani către biciclete, inclusiv biciclete electronice, precum și biciclete de marfă. Unii li se oferă până la 1.500 de lire sterline din 3.000 de lire sterline pentru aceasta – suficient pentru ca aceștia să obțină biciclete la nivel de intrare pentru întreaga lor familie. Restul banilor pot fi încă cheltuiți pentru transportul public.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Planul face parte dintr -un plan de 22 de milioane de lire sterline de către TFWM pentru a verifica exact modul în care inovația poate fi utilizată pentru a minimiza congestia, precum și pentru a îmbunătăți calitatea aerului, în plus pentru a face față schimbărilor climatice.
Adam Tranter, ciclism, precum și comisar de mers pentru West Midlands, a declarat pentru The Independent: „Scorurile de credit pentru mobilitate este un plan ingenios pentru a ajuta oamenii să -și restrângă vechile automobile poluante, precum și să utilizeze în schimb livrarea mai curată și mai ecologică.
„De la lansarea pilotului, oamenii au reușit să utilizeze scoruri de credit pentru transportul public, închiriere ciclică, mașini și cluburi de camioane, precum și taxiuri. Cu toate acestea, avem nevoie să facem să nu utilizăm o mașină și un camion cât mai atrăgătoare, motiv pentru care suntem încântați să putem permite oamenilor să își folosească scorurile de credit pentru a obține biciclete.
„Vă vom restrânge vechea mașină poluantă, puteți obține o bicicletă de înaltă calitate pe care o puteți păstra, precum și mai rămâne câteva scoruri de credit pentru alte călătorii de către public livrare sau mașini și club de camioane atunci când aveți nevoie.”
Căutați să faceți un comutator la o mașină electrică? Chiar aici sunt cele mai bune mașini electrice și camioane de vânzare acum …