Category

Citroen C4 și Electric E-C4 primesc actualizări pentru 2022

Citroen a oferit hatchback-ului familiei C4 o actualizare pentru 2022, cu o mână de modificări de proiectare și o gamă suplimentară pentru varianta electrică E-C4.
Nivel de intrare Sense și Sense Plus Automobiles obțin roți revizuite cu un finisaj gri deschis, în timp ce modelele mult mai scumpe Shine și Shine Plus sunt acum echipate cu aliaje „Aeroblade” de 18 inci, cu un design cu două tonuri, care înlocuiește întunericul -A Finisaj legat de versiunea de ieșire.

Aircross Aircross Black Edition Aircross Aircross adăugat la linia de SUV-uri

Culoarea de vopsea exterioară neagră obsidiană a fost îndepărtată din gamă și a fost înlocuită cu o nouă nuanță numită Perla Nera Black.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

În interior, cabina izbitoare a C4 este în cea mai mare parte neschimbată, cu un ecran tactil de 10 inci de infotainment care ia rolul central pe tabloul de bord. Dar nu este lipsit de tehnologie nouă.
Printre actualizări se numără adăugarea de suport pentru Pad Smart Citroen la modelele de sens la nivel de intrare. Această caracteristică permite pasagerilor din scaunul din față să monteze un dispozitiv de tabletă pe tabloul de bord, folosind un suport integrat deasupra cutiei de mănuși. Un filtru de ecran este inclus în carcasa tabletei, ceea ce împiedică distragerea șoferului în mișcare. Airbag -ul pasagerului a fost dezvoltat cu sistemul în minte și se desfășoară pe partea de sus a monturii în caz de accident.
Oferta EV a Citroen, E-C4 Electric, a primit o „serie de îmbunătățiri tehnice” și îmbunătățiri de eficiență pentru îmbunătățirea gamei. În timp ce păstrează aceeași baterie de 50kWh și cifra oficială de 217 mile WLTP, actualizările ar trebui să vadă Electric Electric călătorind și mai mult cu o încărcare în timpul utilizării reale.
47

Alterarea finală vine sub forma unei linii de decupare revizuită. Citroen susține că 70% din vânzările C4 au fost în vârful gamei, deoarece lansarea și, din această cauză, două modele de distribuție mijlocie au fost anulate – BlueHDI 130 Diesel Automatic în Sense Plus Guise și Puretech 155 Petrol Automatic în strălucire. Ambele opțiuni rămân disponibile cu modele Shine Plus. Prețurile pentru C4 actualizate încep de la 21.310 lire sterline.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos