Uncategorized

Noua ediție limitată Mazda MX-5 R Sport dezvăluită pentru 2020

Aceasta este Mazda MX-5 R Sport-curentul într-o listă lungă de versiuni de ediție specială a MX-5. Producția este limitată la doar 150 de exemple, fiecare purtând o etichetă de preț de 27.700 de lire sterline.
În esență, MX-5 R Sport este o versiune mult mai generoasă a modelului Sport Mid-Range al Mazda. Actualizările includ un nou set de jante din aliaj de 16 inci de la raze de specialitate, un acoperiș convertibil gri, oglinzi de ușă neagră pentru pian și un finisaj de vopsea metalică metalică gri proaspăt. În interior, Mazda a adăugat, de asemenea, tapițerie din piele Burgundy cu cusături de argint.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini sport de vânzare acum
În afară de aceste articole, specificațiile standard ale R-Sport se potrivește cu cea a stablematului său mediu. Faruri cu LED-uri, ștergătoare de sensibilitate la ploaie, senzori de parcare din spate, control de croazieră și intrare fără cheie sunt toate montate din fabrică, precum și un sistem stereo Bose de nouă vorbitori și un sistem de infotainment de șapte inci cu navigație, Apple Carplay și Android Automobile Compatibility Compatibility Automobiles Compatibility cu Android Compatibility cu Compatibilitatea Automobile Android și cu Android Compatibility Automobile, cu Apple CarPlay și Android, Compatibilitatea automobilului Android și .
MX-5 R-Sport este disponibil doar ca un convertibil soft-top cu motorul pe benzină de patru cilindri SkyActiv-G 1,5 litri de la Mazda, care trimite putere roților din spate cu ajutorul unei cutii de viteze manuale cu șase trepte. Figurile de putere și cuplu stau la 130 CP, respectiv 152Nm – suficient pentru un timp de 0–62 km / h de 8,3 secunde și o viteză maximă de 127 km / h. Dacă doriți modelul mult mai puternic de 2,0 litri cu 181 CP, nu veți putea să îl obțineți în R-Sport.
Clienții își pot înregistra interesul acum, dar Mazda spune că primele livrări din Marea Britanie ale R-Sport pot avea loc doar „odată ce restricțiile de vânzare cu amănuntul actuale se încheie.”
Ce faci din Mazda MX-5 R Sport? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …