Category

Honda expune ideea Neuv cu „Emotion Engine” la CES 2017

Honda a expus un nou idei de mașini și camion numite Neuv, ceea ce înseamnă nou vehicul metropolitan electric, la Consumer Electronics Show din acest an (CES) din Las Vegas.
Neuv este o idee radicală care are conexiune bit la orice tip de model de producție viitor. Cu o ampatament scurt, precum și un acoperiș înalt, verificăm viziunea futuristă a Honda a unei așa-numite „mașină de navetă”. Stilul se bazează pe Adevărul, mașinile și camioanele sunt inactive în cea mai mare parte a timpului, astfel încât NEUV a fost creat pentru a produce o nouă valoare pentru proprietarul său, funcționând de asemenea ca un vehicul automat de partajare a călătoriilor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Orice aveți nevoie să înțelegeți despre mașinile autonome
Prezintă un mare baldachin translucid, precum și ușile – marcate de cioburile unghiulare de metal argintiu – rulează de la roată la roată, deschizând podul ideal în sus. Completând privirea, arcadele cu roți evazate masiv sunt umplute până la margini cu roți mari, negre, precum și argintii.
7

Cu toate acestea, piesa centrală a ideii este o aplicație software de inteligență creată de om, numită Emotion Motor. Aplicația software permite mașinilor să își producă artificial propriile emoții, precum și Honda afirmă că va adăuga o nouă profunzime exact cum interacționează automobilistii, precum și pasagerii cu mașinile.
• Toate curentul de la CES 2017