Category

„Trecerea noastră la Electric va face în curând mașini manuale de conducere o artă pierdută”

, s -a scris mult despre interzicerea vânzării de noi mașini pe benzină și diesel în 2030/2035, cu diverse povești care acoperă totul de la relativ înalt Costul EV-urilor și modul de înlocuire a taxelor de combustibil pierdute, la probleme de încărcare pe stradă, etică a lanțului de aprovizionare, apetit de piață și inconveniente ale intervalului.
Dar există o întrebare care nu a fost abordată: ce se va întâmpla cu capacitatea noastră de a conduce mașini cu cutii de viteze manuale odată ce fiecare mașină nouă este un EV?

DSG: Ce este o cutie de viteze directă și cum funcționează?

Iată cum se joacă această problemă: cel mai bine acum, dacă doriți să conduceți o mașină cu o cutie de viteze manuală, trebuie să vă luați testul de conducere într -o mașină manuală. Faceți testul într-o mașină și, cu excepția cazului în care vă reluați testul într-o mașină cu trei pedale, vă limitați la transmisiile de auto-schimbare în perpetuitate.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Poate că nu este surprinzător, aproximativ 90 la sută dintre cursanți optează pentru opțiunea manuală (ca o notă interesantă, rata de trecere este considerabil mai mare pentru acești oameni). Și în timp ce proporția de teste automate a îmbunătățit de la aproximativ patru până la 10 la sută de-a lungul anilor, este clar că mulți oameni doresc capacitatea de a conduce manuale pe parcursul carierei lor de conducere.
Dar, cu excepția unuia sau a două curiouri, cum ar fi originalul Honda Insight, fiecare hibrid, hibrid plug-in și mașină electrică vine cu o cutie de viteze automată. Tehnologia se poate dezvolta (și vom analiza hibrizi ușori, care nu vor scăpa de interdicția din 2030), dar deocamdată tot ceea ce nu are un motor cu benzină sau motorină pur vine doar cu două pedale.