Uncategorized

Audi Variety va crește până la 60 de proiecte de vehicule până în 2020

Managerul Audi Ruper Stadler a expus mai multe despre planurile companiei de a -și lărgi soiul de proiectare de la 49 la 60 de variații până în 2020. Primul trimestru va fi unul dintre primii până la primul până la primul Afișează totuși Stadler vede potențial și pentru mai multe stiluri de corp din mai multe modele.
„Uitați -vă la ce am făcut în derivatele de produse A5, cu Sportback, Coupe, precum și Cabriolet – acest lucru ar putea face, de asemenea, cu A6, precum și cu A7”, a declarat Stadler. Adăugarea de coupe, precum și versiunile soft-top ale A6 ar oferi în mod clar Audi rivalul la E-Class Coupe, precum și Cabriolet, care a lipsit până acum.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

„Simțim că există potențial în segmente C, precum și D, să afirmăm în pachetul de costuri de aproximativ 70.000-80.000 EUR”, a declarat Stadler, sugerând adevărul că Audi va căuta să rivalizeze cu noul cuplu din clasa S, ca De asemenea, ca și modelele Cabriolet din clasa S.
Dar înainte ca Audi să se angajeze pe aceste oferte mai costisitoare, dorește să se concentreze pe tinerii săi cumpărători fideli. Proiectarea pentru a ajuta acest lucru, potrivit lui Stadler, este Q1. „Cu A1 am introdus o mulțime de cumpărători la brandul care anterior nu aveau nimic de -a face cu acesta … cu A1, precum și Q1, vom fi bine montați în segmentul premium.”
Stadler a sugerat că Quattro ar putea face și o revenire, spunând: „Când vedeți ideea Sport Quattro, de exemplu, înțelegeți că avem o mulțime de idei.” Ideea Sport Quattro a fost dezvăluită cu două puteri diferite: una hibridă plug-in, precum și încă una de un turbo de cinci cilindri de 2,5 litri extrem de reglat.
Ce credeți despre planurile de creștere ale Audi? 60 de modele sunt la fel de multe sau ar trebui să facă mai mult? Spune -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …