Uncategorized

„Există modalități mai simple de a câștiga bani decât stabilirea de mașini noi și mărci de camioane”

miliardarii sunt încă rari, cu toate acestea se reproduc mai repede. În urmă cu opt ani, erau mai puțin de 800, în valoare colectivă în jur de 2 miliarde de dolari. Astăzi, există mult mai mult de 2.000, în valoare de un total de 8 miliarde de dolari.
Există o mulțime în domeniul energiei, financiare, proprietăți, farmaceutice, tehnologice, precum și alte „tradiționale”. Apoi, există și alții care își fac miliarde de la produse Quirkier, cum ar fi sosul de soia, cașmirul, creșterea porcilor sau scutecele. Sincer.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

În mod surprinzător, însă, relativ puțini mașini și bărbați de camioane îndeplinesc statutul de miliardar. Georg Schaeffler de la Continental (în valoare practic de 21 miliarde de dolari) este cel mai bun exemplu, împreună cu colegii germani Susanne Klatten (20 miliarde de dolari), precum și Stefan Quandt (18 miliarde de dolari), din BMW. Probabil, aceștia sunt cei mai bogați oameni de pe automobilele mondiale, cu toate acestea Elon Musk (14 miliarde de dolari) din Tesla este multe minate ale Americii, în timp ce exact același lucru este valabil și pentru Li Shufu (7 miliarde de dolari) de la Geely/Volvo (7 miliarde de dolari) în China, precum și pentru Chung Mong Mong de la Hyundai -KOO (5 miliarde de dolari) în Coreea de Sud.
Japonia, precum și Franța au produs o mulțime de antreprenori din Honda, Peugeot, precum și alte clanuri. Cu toate acestea, persoanele miliardar de mașini sunt vizibile prin absența lor în ambele țări.
Arnold Clark (1,1 miliarde de dolari) a fost cel mai bogat capitol din Marea Britanie în jocul de mașini și camioane, totuși a murit luna trecută, în vârstă de 89 de ani mica pană. Exact același lucru este valabil și pentru Martha Ford (1,5 miliarde de dolari), văduvă a lui William C Ford.
Globul este plin de bărbați auto-părți multi-miliardar, precum Vivek Chaand Sehgal, care a adunat practic 4 miliarde de dolari în Australia. Cu toate acestea, Germania pare casă pentru mulți dintre oamenii de schimb de schimb de mega bogate din lume. Mașinile și tranzacțiile de camioane este un joc profitabil, de asemenea, cu Dan Friedkin, un dealer cu un singur marcă din America, acumulând practic 4 miliarde de dolari. Chiar și Mohammed Bahwan de la Tiny Oman face 1 miliard de dolari din dealerii săi. Bruce Halle este un tip Phoenix, care a obținut 6,5 USD de la schimbarea anvelopelor.
Lecția pentru tipurile antreprenoriale obsedate de profit este clară: cele mai bogate culegeri provin de la joburile mai simple-vânzarea de mașini, precum și finanțarea (ușoară), precum și nu stil . Asta e trist. precum și îngrijorător. Există modalități mult mai simple prin care antreprenorii să câștige bani decât să stabilească noi mărci de mașini și camioane, precum și fabrici. Mai există un Henry Ford sau Elon Musk la orizont? poate că nu. Nu sunt suficienți bani în el.

Sunteți de acord cu Mike? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …