Uncategorized

Tesla Design X Facelift: Interior nou, precum și 1.006 CP Plaid Design pentru 2021

Tesla a schimbat linia de design X, înlocuind nivelul de performanță al vechii mașini cu un nou design „Plaid”, precum și actualizarea Interiorul SUV -ului. Costurile pentru noua variantă flagship încep de la 110.980 de lire sterline, cu primele livrări foarte așteptate să apară în Marea Britanie anul viitor.
Noul motor al lui Tesla cu trei motoare a fost înființat pentru salonul de design actualizat, dar, pe măsură ce cele două vehicule împărtășesc exact aceeași platformă fundamentală, scade direct în designul X. Are o ieșire de 1.006 CP-suficientă pentru un 0–60 km / h timp de doar 2,5 secunde, precum și o viteză maximă de 163 km / h. De asemenea, Tesla afirmă că noul flagship va acoperi 340 de mile între taxe.

„O fuziune Tesla? Ce zici de unul cu Volkswagen? ”

Alături de noul motor, Tesla a montat designul X cu câteva modificări cosmetice, cum ar fi un nou bara de protecție față, un difuzor reproiectat, precum și jante proaspete din aliaj de 22 de inci. De asemenea, Tesla afirmă că designul revizuit X este cel mai aerodinamic SUV în prezent în producție, cu un coeficient de tracțiune de doar 0,25cd.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Revizuirile companiei în interiorul proiectării X sunt mult mai vizibile. Există o mulțime de tehnologii noi, inclusiv un grup de ecartament digital nou, un sistem de infotainment de 17 inci, precum și patru tampoane de încărcare a smartphone-urilor wireless. De asemenea, pasagerii din scaunele din spate obțin propriul ecran montat în tunelul central, pe care pot juca jocuri video sau vizionează filme.